Blog Image

Welkom op de blog van klas 4A

Nieuw speeltuig

Klassen Posted on Thu, December 20, 2018 10:40:43

Onlangs organiseerden we een wafeltjesverkoop. De centjes hiervan + centjes van het oudercomité + centjes van het schoolbestuur + verkoop van oude schoolspullen op 2dehands, enz…. kochten we dit leuke speeltuig.
Het speeltuig is voor de kleuters en de leerlingen t.e.m. het 2de leerjaar.
Dankzij onze klas die de grote winnaar was van de wafeltjesverkoop, hebben we wel centjes gekregen als bedanking waarmee we zelf ook speelgoed konden kopen.
Het speelgoed is besteld en onderweg dus binnenkort hebben wij ook een leuke, nieuwe speelbak.

Kerstboompjes

Klassen Posted on Thu, December 20, 2018 10:34:28

Ook dit jaar organiseerde het oudercomité weer een hele leuke kerstmarkt.
Na het leuke speeltuig dat nu op onze speelplaats staat, beginnen we weer volop te sparen voor leuk, nieuw speelgoed. Daarom mochten de kinderen van onze school allemaal leuke knutselwerkjes maken die dan op de kerstmarkt verkocht werden. Wij zorgden voor deze leuke kerstboompjes.
Bedankt aan alle kindjes die zo hun best deden om mooie kerstboompjes te maken maar ook een dikke dank u aan iedereen die een boomje (of ander leuk knutselwerkje) kocht en zo de school steunde.

Klassen Posted on Thu, December 20, 2018 10:26:30

Het was weer een superleuke sinterklaasdag.
Klik hier voor de foto’s van de intrede, van de sinterklaasshow, de show van Papa Chico, het lekkers en de cadeautjes in de klas,…