Welkom kinderen van het 4de leerjaar! Welkom mama, papa,… op onze blog!

Vorige week gingen we op leerwandeling door Grimbergen. We namen de lijnbus richting Grimbergen en maakten daar een historische wandeling. We leerden over het Prinsenkasteel, de Sint-Servaasbasiliek, enz… We bezochten ook het gemeentehuis met de schepen van onderwijs die ons een leuke rondleiding gaf. 1 groep kon zelfs even kennismaken met de burgemeester.
Na de middagpauze namen we de bus en reden we door Beigem naar Humbeek waar we via de brug van Humbeek-Sas naar de Lourdesgrot gingen. Achter de Lourdesgrot maakten we ook een kleine wandeling langs de mooie kunstwerken die de kruisweg van Jezus voorstelden.
En voor we het wisten was het al weer tijd om terug te keren naar school.
Moe maar voldaan genoten we de dag nadien van een vrije dag!

Foto’s van deze leuke leerwandeling vind je hier.